Ką daryti su nepageidaujamu draugo prašymu „Facebook“

<

Asmeniui, kuriam jūs asmeniškai žinotės, jūs patyrėte savo draugą, bet nenorite matyti „Facebook“. Nedvejodami spustelėkite mygtuką „Patvirtinti“. „PC-Articles“ žino, kaip paslėpti informaciją iš naujo draugo.

Žinoma, galite paprasčiausiai atmesti prašymą, jei nebijote atrodyti nepalankus ir įžeisti asmenį. Jūs galite paprasčiausiai ignoruoti programą, ir tada jis bus amžinai laukiamas. Bet jei jūs neturite kito pasirinkimo, o norėdami gauti naują draugą, nedvejodami spustelėkite mygtuką „Patvirtinti“, tačiau nepamirškite jį įtraukti į sąrašą „Apribotas“.

Kaip tai padaryti

Eikite į savo profilį ir pasirinkite draugą, kurį norite įtraukti į sąrašą „Apribotas“. Priešais savo profilį raskite skirtuką „Draugai“, tada eikite į „Pridėti į kitą sąrašą ...“ → „Ribotas“. Viskas yra paruošta. Dabar asmuo bus laikomas tavo draugu, tačiau matysite tik viešai prieinamus leidinius ir informaciją.

Kas ne pamiršti

Jei pažymėsite naudotoją iš „Riboto“ sąrašo nuotraukoje, jis galės matyti šį momentinį vaizdą.

Jei vienas iš jūsų draugų žymi asmenį iš jūsų „Riboto“ sąrašo jūsų nuotraukoje, tada gausite užklausą „Skelbimas peržiūrimas“.

<

Populiarios Temos